Beoordelingen van Umai Sushi on the Go Emmeloord

Recente recensies van Umai Sushi on the Go Emmeloord

5 sterren na 177 reviews

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo lekker!

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi werden bijna op de afgesproken tijd bezorgd. De smaak was zeer goed en zeker vers gemaakt! Ik kom nog eens terug!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker. Helaas wederom de stokjes vergeten te leveren bij de bestelling.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Goede bezorging.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mogelijk wat uitgebreidere beschrijving van de gerechten op internet

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi❤️

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top dat jullie de vergeten stokjes, wasabi etc alsnog kwamen brengen!! Top service

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker! Hopelijk komt Temaki nog eens op het menu te staan..

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon fantastisch goed, jullie verdienen van mij een 10. Maar krijgen een 9,9. Het laatste stukje naar Blokzijl vul ik in door ff in Emmeloord te blijven 🤣🤣. Ga zo door, jullie zijn top 👌

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd Goed verpakt Heerlijke sushi

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker als altijd. Jammer dat deze ronde de stokjes ontbraken maar dat maakte de smaak er niet minder om

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi die je waar dan ook kunt bestellen!! Super kwaliteit, grote stukken vis en heerlijke combinaties!! Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom genoten van jullie heerlijke sushi👌🏼

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

superlekker eten, keurig op tijd bezorgd

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer en erg lekker. Goed op smaak en goede bezorging. Voor herhaling vatbaar.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk!Goeie sushi wat bezorgd word in Emmeloord

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

te lekker.. als de bezorg kosten wat goedkoper waren had ik elke dag besteld 😏

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom heerlijk En weer mooi op tijd...top

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, mooi op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar. Handig dat je zelf kunt aangeven hoeveel gember, wasabi etc je nodig hebt.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prachtig opgemaakte schalen, heerlijke sushi,exact op tijd bezorgd.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk eten . Zo door blijven gaan.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Goed gevulde box En op tijd geleverd! Aanrader.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam een half uurtje te vroeg, niet erg. Maar jongens wat was het lekker! Ik heb genoten met mijn ogen dicht!

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk😋

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk....voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en snelle service

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu weer ik hoe lekker sushi is! Top!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

genieten! Zo blij dat jullie blijven bezorgen

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer prima!!

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede sushi, op de afgesproken tijd gebracht en een nette prijs. Ga hier zeker vaker bestellen.

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was dikke prima

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging mooi op tijd Eten was netjes verpakt Heerlijke sushi

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een verkeerde bezorging snelle service met goede bezorging! We genieten altijd erg van jullie sushi en snelle service. 👍🏻👍🏻

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was goed en op tijd. De sushi was lekker. We gaan hier zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, mooi op tijd en het was heerlijk 1ding voor de volgende keer zet alles heel goed in de papieren tas omdat het niet gaat lekken want het was nu een zootje in de tas en de tas zaten al gaten in door het vocht en daardoor lag de gember al op straat Maar het smaakte echt heerlijk

Reactie van Umai Sushi on the Go:Beste Fred, Hartelijk dank voor uw feedback, we gaan in de toekomst beter opletten en ons verbeteren betreft het inpaksysteem. Ons excuses voor uw ongemak. Vriendelijke groet, Umaisushionthego

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk een sushi met bezorging in de polder!Prima kwaliteit, nu graag een nog uitgebreider assortiment!

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goede service!

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, echt prima sushi's en de bezorging keurig op tijd!

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer tevreden met de bestelling. We hebben besteld wat we de dag erna wilden opeten. We kregen er ongevraagd een instructie bij hoe we deze het beste konden bereiden. Super service

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Jammer dat de sake nigiri ontbrak bij de bestelling.. Die doen we er altijd speciaal bij voor ons zoontje.. Helaas, volgende keer weer beter!!

Reactie van Umai Sushi on the Go:Dag Marike, Gewoon even aangeven; dan komen we zo snel mogelijk naleveren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was onze bestelling voor de 2e keer niet compleet. Kwaliteit van de sushi was vorige keren veel beter. Tot dusver altijd erg tevreden deze keer minder

Reactie van Umai Sushi on the Go:Dag Li, Dat is spijtig om te horen! Heb je het wel even aangegeven? Want dan komen wij het zo snel mogelijk na bezorgen. In ieder geval excuses!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit voor een goeie prijs en keurig op tijd bezorgd!! Heerlijk genoten weer!

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Doordat de bestelling eerder klaar stond en de bestelling nog niet was bezorgd. Waren de loempia’s helaas niet meer krokant. Terwijl we die juist zo lekker vinden, jammer

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd, smaakte erg goed. Zeker een aanrader

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer genoten van heerlijke sushi en verse sashimi, nergens anders zo lekker!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tonijn in de sushi zag er niet vers uit. Ik vermoed dat dat komt omdat de warme gerechtjes er bovenop stonden tijdens het vervoer. Is erg jammer want het was zo niet smakelijk

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, super verse vis, volgende keer bestellen we wat meer!

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en voldoende. Als je van Sushi houd..... dan is dit het juiste adres.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk sushi eten voor een betaalbare prijs 😃

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, geen verbeterpunten. Het werd bezorgd op de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere verse sushi en goede service !

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker, maar sommige stukjes vielen uit elkaar, wat jammer was. Vind de bezorgkosten van 5 euro iets te hoog voor iets wat vanuit Emmeloord zelf op de fiets wordt bezorgd. Verder top!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is prima maar de stokjes misten en de bestelling zat tegen de deksel en was uit het bakje gelekt.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden het top!! Heerlijke sushi😋

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eigenlijk schrijf ik nooit een beoordeling, maar dit keer verdienen ze het echt. Ik had een variatie van alles (zonder maki) erg goed! Verse vissmaak, zeer lekkere Californië style, hoewel daar nog een kleine verbetering mogelijk was, doordat de rijst te waterig was, vielen sommige stukken uit elkaar. Maar dat is waarschijnlijk anders ook goed! Zeker een aanrader

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk en optijd bezorgd.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben al een aantal keren Sushi besteld, en het is echt onwijs lekker. Het is vers ziet er fantastisch uit en het is bij iedere hap als of er een engeltje over je tong heen piest;) Voor iedereen die van Sushi houd is dit echt een aanrader. Bezorging is ook netjes, kortom alles is top voor elkaar bij Umai Sushi on the Go

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker, voor herhaling vatbaar!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was top,erg smakelijk gegeten👍

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom een feestje vanaf de eerste tot en met de laatste hap! Top!!!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service. De bezorgster was een kwartiertje eerder dan er stond. Sushi was lekker vers en goede kwaliteit. Ik woon in Emmeloord en de warme dingen waren nog behoorlijk warm toen het was bezorgd

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na de zoveelste keer beteld te hebben was deze keer helass wat minder. Sushi lag uitelkaar geeb soyu of soysaus er bij. Zag er ene beetne verwaarloosd uit.

Reactie van Umai Sushi on the Go:Dag Marry, we zullen er de volgende keer extra goed op letten, maar sinds vorige week moet je zelf je sojasaus etc. selecteren. Deze staan boven aan de site. Groetjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het beste dat ik ooit heb gehad

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg Lekker, zag er mooi uit en bezorging was op tijd.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zij belde om te zeggen dat het later bezorgd zou worden, uiteindelijk was dat maar 10 minuten later. Goede service,

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op tijd , het menu is uitgebreid en keus genoeg.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het viel ons tegen Klein en weinig smaak Zeewier eromheen was taai

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige keer sojasaus erbij gekregen en stokjes,gister geen stokjes,oeps sushi eet je niet met mes en vork!! Levertijd volgens de site 18.40, bestelling was er om 18.15?? Geen idee waarom..

Reactie van Umai Sushi on the Go:Dag Max, omdat het voor ons heel lastig in te schatten is met hoeveel personen een bestelling gedaan wordt, hebben wij besloten om de ‘toevoegingen’ door de klant zelf te laten bestellen. Dit is sinds kort, dus de volgende keer kun je dat zelf selecteren. Sorry voor het ongemak bij deze bestelling.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, en de familie-box was voor 4 personen prima gevuld. Vast en zeker later nog wel een keer!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grotendeels lekker gegeten, bezorging prima. Helaas miste er wat.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geniaal heerlijk gegeten goed geregeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en vers, zeker weten, maar vergeleken met andere zaken vind ik ze persoonlijk toch iets kleiner gemaakt. Bezorging was super op tijd maar op de fiets... rolls omgedraaid in het doosje en grote schaal met 70st. beetje geplet. Zo'n dure bestelling zie ik toch graag in een auto en enigzins zorgvuldiger bezorgd worden. Voor de rest prima. Groet, Alex

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De warme producten waren bijna koud

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genieten met de grote G... 🥰

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom een stukje topkwaliteit perfect op tijd bij ons thuis afgeleverd. Genieten tot en met de laatste hap!!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijke website, makkelijk en overzichtelijk te bestellen, snelle levering volgens de afgesproken tijd en de sushi wordt netjes geleverd, daarbij smaakt het ook super lekker en hebben wij er echt van genoten. Zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi voor een redelijke prijs. Snelle levering, voldoende stokjes en saus. Absoluut voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede verse kwaliteit sushi, echt heerlijk gegeten. Bezorging ook snel en op tijd! Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk goede sushi in Emmeloord. Sushi was heerlijk! Bestellen zeker nog eens. 1e bezorging ging niet helemaal goed, wel op tijd, maar werd goed opgelost. Complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top gegeten, eten kwam mooi op tijd en we hebben er van genoten. Wel moeilijk inschatten hoeveel je nodig hebt voor 4 personen. Volgende keer iets meer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heerlijke sushi. Zeker een aanrader. En de bezorging was prima in orde en precies op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service,mooi op tijd,en heeelijk!!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP!!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Top sushi en verse producten.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld gisteravond, en wat hebben we heerlijk gegeten! De sushi is lekker vers en het is bijna zonde om soja te gebruiken omdat de smaakcombinaties al zo goed zijn. Wij gaan zeker weer bestellen!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en was heerlijk! Ik ga hier vaker bestellen.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi en op de afgesproken tijd bezorgd.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi snel geleverd en hele vriendelijke mensen. ほんとにおいし。

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, keurig op tijd bezorgd door n bijzonder vriendelijke jongen. Heeeeerlijk gegeten!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een feest zeker in deze tijd. Wij gaan zeker vaker een sushi avondje thuis organiseren. We weten nu waar te bestellen. Was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel snelker bezorgd dan aangegeven. Goede kwaliteit sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Het was boven verwachting zo lekker. Zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Erg van genoten. Bezorging keurig op tijd en contactloos. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superservice! Heerlijke gerechten en perfect op het afgesproken tijdstip geleverd. Gaan we zeker nog eens bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smullen! Super vers en mooi op smaak. Op de afgesproken tijd geleverd. Jullie hebben er 4 klanten bij, is zeker voor (veel) herhaling vatbaar!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk van de sushi gesmuld Buiten gewoon lekker Gaan we zeker vaker doen

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker! Hele verse en mooie vis! Bezorging precies op tijd! Top! Wij zijn tevreden!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi, zeker voor herhaling vatbaar!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke sushi! Vrij prijzig, maar bezuinig nooit op kwaliteit.. Dat is duidelijk te proeven

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies volgens afspraak bestelling aangepast en op aangegeven tijd bezorgd. Top! En belangrijkste ..... het smaakte voortreffelijk en de schaal zag er mooi uit .aanrader voor sushi liefhebbers.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, netjes op tijd Een echte aanrader als je van sushi houd

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn heel blij met jullie.Eindelijk een goeie sushi tent in de buurt die het nog komt bezorgen ook.Bezorger was vriendelijk en de sushi was heerlijk.Dank jullie wel en tot de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi! Een aanrader. Bezorggebied nog wat uitbreiden zou top zijn ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste sushi bestel je hier!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!! Snelle bezorging

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was gewoon super lekker! Zag er goed uit en bezorging was snel en de bezorger was erg vriendelijk. Ben echt heel tevreden met de service die jullie leveren.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en heerlijk gegeten!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker en de bezorging mooi op tijd. De extra bevestigingsmail van de bezorgtijd is fijn.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk. We hebben ervan genoten. Bezorging was op tijd. We bestellen zeker weer

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk .

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bezorging was precies op tijd.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten was top

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben super genoten. De sushi was heerlijk. De levering was op tijd. Niets te klagen.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi, top Prima op tijd bezorgd Complimenten, een dikke 10

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker en snel.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een eerste kennismaking met Umai Sushi on the Go maar zéker voor herhaling vatbaar. Was super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel bezorgt en hele goeie kwaliteit sushi!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse gevarieerde sushi!!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allereerst wil ik zeggen dat we blij zijn met sushi op Urk! en meteen toen we wisten dat jullie er waren laten bezorgen. Nadat we bij Blue waren geweest en erg goed gegeten hebben en vaak sushi buiten de polder eten hadden we hoge verwachtingen. Jammer dat de Sushi erg op elkaar zat en leek die €82 (!) erg weinig voor zijn geld. Dus presentatie kan beter. Er waren maar 3 zakjes wasabi en dat was echt veel te weinig!!! Gelukkig had ik nog een tube in huis. Wel 6 paar stokjes maar 3 zakjes Wasabi... Verder zou de bezorging om 8 uur zijn en was er pas uur later. Het had beter geweest als jullie dat van te voren hadden aangegeven. De sushi smaakte goed echter zat de kip Yakitori er niet bij. Dat heb ik pas de volgende dag kunnen melden en werd gezegd dat ik een code kreeg en bij de volgende bestelling deze gratis zou krijgen... had beter kunnen zeggen: alsnog zou krijgen ... of nog beter: excuses maar dan bezorgen wij volgende keer gratis en krijgt u een extra portie. Dat had klanten

Reactie van Umai Sushi on the Go:Dag Jacqueline, dank je voor je feedback. Aan de presentatie gaan we wat doen. Dit hebben we geprobeerd om het volume van een bestelling te minimaliseren, maar het mag uiteraard niet propperig ogen! De juiste aantallen sojasaus en wasabi blijkt nogal eens lastig in te schatten. Voor wat betreft de oplossing met de yakitori komen we bij je terug en ik hoop dat je de volgende keer zonder problemen lekker eet!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is heerlijk. Het is zeker van goede kwaliteit. Het eten werd ook op tijd bezorgd. Echt super. Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was een kwartiertje later dan verwacht. De sushi was echt fantastisch! Goeie verhouding tussen vulling en rijst. Smaak van de rijst was fantastisch! De zalm smolt op onze tong...alles super vers! De gefrituurde garnalen nog lekker krokant... De spicy tuna was iets spicier dan verwacht 😅😂 Ruim voldoende soya saus,wasabi en stokjes meegeleverd. Zelfs een pepermuntje zat erbij❤️ We bestellen zeker weer!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Veel verschil in smaak. Erg Lekker. Wel was de bestelde sushi erg dicht op elkaar in een doosje verpakt. Dit oogde propperig.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk! Super vers en goed van smaak. Ze waren helaas een half uur te laat met de bestelling, maar de bezorgster was keihard aan het racen dus het was gewoon echt heel druk.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

+ Echt heerlijke sushi gegeten! Niets op aan te merken. - Een overvloed aan wasabi, gember stokjes en pepermuntjes. Alleen geen sojasaus te bekennen. - Bezorgtijden zouden uitgebreid mogen worden. - Meer keuze in assortiment zou ook top zijn. Volgende keer bestel ik hier zeker weer!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat in Emmeloord besteld kan worden.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Goede sushi

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en op tijd bezorgd!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden het erg weinig voor de prijs. Het waren weliswaar 70 stukjes, maar heel veel kleine stukjes & weinig diversiteit.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en shashimi! Netjes op tijd bezorgd.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren heerlijk .

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service en heerlijke, verse sushi!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De website is overzichtelijk en duidelijk. Het eten was heerlijk, vers en gevarieerd. De zeewier was echt een flinke bak en niet met sla eronder verstopt voor het volume, en lekker! De bezorging was netjes, beleefd en op tijd! Enige minpunt: te weinig sojasaus (wel veel wasabi) en allemaal in kleine plastic pakjes. Snap dat t moeilijk is om hier een alternatief voor te vinden, maar vond dat jammer. Misschien is een iets grotere verpakking voor een groep mogelijk. Maar over het geheel: prima toevoeging in Emmeloord!!

Reactie van Umai Sushi on the Go:Dag Lieke, dank je voor je recensie. De sojasaus, wasabi en gember zijn inderdaad iets waar we over nadenken. De verspilling hiermee is ook zonde. Wat betreft de sojasaus denken we over te gaan op een tafelflesje. Verder fijn om te lezen dat het beviel.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had meer verwacht van de kwalitiet. Min: - Bezorging vrij laat, en weinig keuze in tijd, maar pas later in de avond. Wellicht afhaal een idee? om meer flixibiliteit te bieden. - Overvloed aan stokjes in de bestelling, maar geen Soja saus aanwezig? - Rijst van de Sushi droog, en niet gaar, en bij california rol erg klef en sompig van de zalm eitjes. - Gember niet vers. - Prijs vrij hoog t.o.v. aanbieders in andere regio's waar de Sushi kwaliteit een stuk hoger ligt. Plus: + Goed initiatief en een aanwinst in NOP mits kwaliteit goed. + Voldoende keus + Verse Vis Ik geef 3 sterren.

Reactie van Umai Sushi on the Go:Dag Herbert, dank je voor de recensie. De bezorgtijden heb je gelijk in, dus gaan we mee aan de slag. Als er geen sojasaus bij zat is dat dom geweest. Je mening over de rijst en de kwaliteit kan ik helaas niet in meegaan ;) ik zou zeggen, probeer het nog eens en laat het ons weer weten!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en gevarieerd. 1 tip: iets zachtere minder compacte rijst en dan was het top

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvol, top sushi. Zeker voor herhaaling vatbaar!!!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, aanrader !!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede verse vis.